WSKAZÓWKI DLA KIBICÓW

Zapraszamy do kibicowania zawodnikom na trasie półmaratonu, szczególnie w punktach pomiaru czasu – na 5, 10 i 15 kilometrze. Organizator przewiduje liczne atrakcje dla kibiców zgromadzonych w strefie mety.

Wspólnie „Rozbiegajmy nasze miasto”

Zapraszamy do nawiązania współpracy osoby indywidualne, dyrekcje i nauczycieli świdnickich i lubelskich szkół, organizacje pozarządowe, domy kultury posiadające w swoim zakresie działalności współpracę organizacyjno-kulturalną z uzdolnioną artystycznie młodzieżą i dorosłymi.

Chętnie nawiążemy współpracę z wykonawcami muzycznymi, którzy zechcieliby uatrakcyjnić swoim występem na trasie biegu rywalizację sportową biegaczy. Zachęcamy do współpracy i  do śledzenia informacji pojawiających się na naszej stronie. W celu złożenia propozycji występu na trasie biegu prosimy o kontakt z biurem biegu na adres mailowy: [email protected].

Prosimy o podanie formy występu i wskazanie punktu na trasie. Obecność muzyków podczas biegu może być ważnym elementem marketingowym waszej działalności.

Jesteśmy otwarci na propozycje, mile widziane grupy instrumentalne np. perkusyjne, dęte, akordeoniści itp.

Program imprezy

31 maja 2024 (piątek)

godz. 17:00-20:00 pasta party

Lublin, ul. Królewska 3