Pakiet startowy

1. W biurze zawodów zawodnicy otrzymują PAKIETY startowe zawierające m.in.: numer startowy z chipem (chip nie podlega zwrotowi), pamiątkową koszulkę techniczną dla wybierających opcję opłaty premium,  worek na depozyt, bon na Pasta Party, agrafki, materiały reklamowe sponsora PKO Bank Polski i inne.

2. Podstawą odbioru zestawu startowego jest okazanie przez zawodnika dokumentu tożsamości.
Pakiet startowy może być odebrany w imieniu zawodnika przez inną osobę, która ma przy sobie podpisane przez zawodnika upoważnienie oraz oświadczenie o stanie zdrowia
- WZÓR OŚWIADCZENIA.

3. Wydawanie pakietów startowych od 25 maja do 1 czerwca 2022 r. w biurze zawodów w Lublinie. W dniach 2 i 3 czerwca 2022 r. (czwartek-piątek) wydawanie pakietów startowych w biurze zawodów w Świdniku, Miejski Ośrodek Kultury-Kino Lot, al. Lotników Polskich 24, w godzinach 12:00-20:00.

4. Nieodebrane do dnia 3 czerwca 2022 r. pakiety startowe nie będą wydawane ani rozsyłane w terminie późniejszym.

5. Termin rozpoczęcia wydawania pakietów startowych zostanie ogłoszony na stronie internetowej i facebooku.

UWAGA: 4 czerwca 2022 (sobota) w dniu zawodów biuro nieczynne.

Partnerzy techniczni