Ruszyły zapisy na 11. PKO Półmaraton Solidarności. Im szybciej, tym taniej!

Od kilku dni można zapisywać się na 11. PKO Półmaraton Solidarności, który wystartuje ze Świdnika 1 czerwca 2024 r. Już teraz można kupować pakiety startowe. Im szybciej, tym taniej. Zapisy na 11. PKO Półmaraton Solidarności można dokonywać na oficjalnej stronie biegu.

Zawodnicy, którzy zdecydują się wziąć udział w zawodach, do 29 lutego mogą liczyć na atrakcyjną cenę pakietu startowego. Ten wynosi obecnie 100 złotych. Od 1 marca do 31 marca koszt wyniesie 120 złotych, natomiast od 1 kwietnia do 14 kwietnia  cena wzrośnie do 140 złotych. Od 15 kwietnia do 28 maja cena wyniesie 160 zł. Po tej dacie koszt 200 zł.

W dniu zawodów nie prowadzimy zapisów i nie wydajemy pakietów startowych.

Biegacze, którzy będą chcieli wystąpić w specjalnie przygotowanej koszulce, będą musieli wygospodarować dodatkowe 60 złotych w pakiecie premium. Zachęcamy do zakupu - naprawdę warto. Jakość i wzór koszulki spełnia najwyższe wymagania jakości i komfortu, a dodatkowo jest to nietuzinkowa pamiątka.  Wzór oficjalnej koszulki 11. PKO Półmaratonu zaprezentujemy wkrótce.

„Szanowni biegacze i przyjaciele naszego wyjątkowego półmaratonu, bardzo zależało nam na uruchomieniu zapisów na Nowy Rok, żebyście zrobili sobie prezent noworoczny i podjęli wyzwanie przygotowania do biegu. Trasa 11. PKO Półmaratonu Solidarności nie ulegnie zmianie" - mówi Marek Wątorski , dyrektor Półmaratonu Solidarności.

Datę 11. PKO Półmaratonu Solidarności zaplanowano na 1 czerwca 2024 r. Planujemy w tym dniu zorganizować Lubelski Dzień Dziecka na biegowo. Zaproście na stadion do strefy mety swoich najbliższych i znajomych. Moc dobrej zabawy przed nami.

Partnerzy techniczni