Spotkanie pokoleń biegaczy w Lublinie

Trwa rejestracja zawodników na 8. PKO Półmaraton Solidarności, który odbędzie się 6 czerwca 2020 roku. Zapisy>>>

Wysokość wpisowego uzależniona jest od terminu zapisu. Do 30 kwietnia opłata 90 zł. O wysokości opłaty startowej decyduje data wykonania przelewu, a nie data zapisu. Zasady płatności>>>

Przypominamy, że prawo bezpłatnego startu w 8. PKO Półmaratonie Solidarności mają zawodnicy wymienieni w regulaminie, pod warunkiem dokonania zgłoszenia elektronicznego do 30 kwietnia 2020 r. Sprawdź czy spełniasz warunki skorzystania z bezpłatnego startu tutaj>>>

Rocznica 40-lecia wydarzeń w lipcu 1980 roku na Lubelszczyźnie jest atutem imprezy. Wybierzcie nasz bieg aby pokonać świetnie przygotowaną trasę 8. PKO Półmaratonu Solidarności. Przygotowujemy pakiet na najwyższym poziomie. Na pewno graficznie i kolorystycznie was zaskoczymy. Przy wsparciu PKO Banku Polskiego spędzicie niezapomniane chwile w Lublinie. Zgodnie z regulaminem  prawo do 20% zniżki od opłaty startowej mają między innymi zawodnicy którzy urodzili się w 1980 roku. Pozostałe zasady zniżek tutaj>>>

Wkrótce opublikujemy szczegółowe informacje o atestowanej przez PZLA trasie i partnerach 8. PKO Półmaratonu Solidarności.