Odbierz swój pakiet startowy

Ruszyło biuro wydawania pakietów startowych 8. PKO Półmaratonu Solidarności. Czekamy na was na Królewskiej 3 w Lublinie, II piętro. Dla waszej wygody w dniach od 28 maja (piątek) do 2 czerwca (środa) br.  wydawanie pakietów w godzinach 9:00-17:00. Pamiętajcie! 3 i 4 czerwca biuro w Lublinie nieczynne.

WAŻNE: 4 czerwca (piątek) w przeddzień zawodów swój pakiet startowy odbierzesz w Świdniku KINO LOT (al. Lotników Polskich 24) w godz. 12:00 – 20:00.

Od 17:00 – 20:00 zapraszamy w piątek 4 czerwca  na pasta-party Świdnik KINO LOT.

Aby odebrać pakiet musisz posiadać dokument tożsamości ze zdjęciem, wypełnioną ankietę covid-19. Otrzymasz do wglądu swoją kartę zgłoszenia, zweryfikuj dane na karcie zgłoszenia. Pakiet jest już twój.

W przypadku odbioru pakietu przez inną osobę, pamiętaj aby posiadała ona podpisane przez Ciebie upoważnienie do odbioru pakietu. Osoba odbierająca będzie poproszona do okazania swojego dokumentu tożsamości ze zdjęciem wraz z przekazaniem ankiety covid -19 zawodnika któremu odbiera pakiet.

Od początku myślą przewodnią półmaratonu jest bieg z historią w tle. Nasz jest tego najlepszym dowodem. Można zobaczyć takie miejsca, do których zwykły turysta nie zawsze zajrzy.

Z mojej perspektywy każda impreza była inna. Przez lata podwyższamy poziom PKO Półmaratonu Solidarności. Stawiamy na najwyższy poziom współpracy z Partnerami Biznesowymi. Efektem tego są między innymi  wysokiej klasy koszulki techniczne – plaster miodu i wyjątkowy medal. Tamten i ten rok są wyjątkowe. Trudności organizacyjnie. Część z was była zawiedziona zatrzymaniem zapisów. Była to decyzja, którą podejmowaliśmy z bólem, ale w trosce o wasze bezpieczeństwo.

Do zobaczenia na trasie – Marek Wątorski Dyrektor 8. PKO Półmaratonu Solidarności.