Dziękujemy za 2022 rok i zapraszamy na 3 czerwca 2023

9. PKO Półmaraton Solidarności za nami. Cieszymy się, że mogliśmy spotkać się z Wami na wyjątkowej, lubelskiej trasie.

PKO Półmaraton Solidarności to tradycyjny łącznik biegowy Świdnika i Lublina. To fantastyczne sportowe emocje z historią w tle, z hasłem 2022: „daj się ponieść historii”.

Gratulujemy Wam determinacji, wysiłku i świetnych wyników na mecie. Wiemy, że pakiety startowe sprawiły Wam radość, a koszulka techniczna premium  9. PKO Półmaratonu Solidarności to najwyższa półka komfortu biegacza. Widzimy je na ścieżkach biegowych Polski i Świata. Liczymy na codzienną herbatkę lub kawę w kubku półmaratończyka.

Wielką satysfakcją zespołu organizacyjnego są liczne pozytywne komentarze po biegu, o to jeden z nich: „Dziękuję serdecznie za bieg. Wspaniała organizacja na 6+. Do tej pory biegałem tylko w Londynie, a to był mój pierwszy bieg w naszym kochanym kraju. Trzeba zaprosić Brytyjczyków i pokazać jak powinno się organizować zawody. Do zobaczenia przy kolejnych imprezach. Jesteście niesamowici”.

Partnerzy techniczni