Zapisz się na bieg! Opłata 80 zł

Zapisz się na bieg!

Trwają zapisy na 5. PKO Półmaraton Solidarności. Bieg odbędzie się 3 czerwca 2017 r. Zapowiada się największa impreza biegowa w Lublinie jaka do tej pory miała miejsce. Zachęcamy wszystkich do udziału.

Do 28 maja br. opłata startowa wynosi 80 zł.

Trasa półmaratonu prowadzi centralnymi ulicami Świdnika i Lublina a zakończy się na Targach Lublin. Miasteczko maratońskie będzie znajdowało się w hali C Targów Lublin. Aranżacja wizualna miasteczka będzie obfitowała w efekty specjalne, co powinno Wam się spodobać i wzmocnić wrażenia z imprezy. Szczegółów na razie nie zdradzamy. Możemy za to powiedzieć, że w ramach loterii półmaratońskiej będzie można wygrać nagrody finansowe losowane wśród zawodników z Polski. W związku z tym, że tegoroczny bieg jest edycją jubileuszową, postaramy się, aby nagrody były atrakcyjne.

Zapisy trwają do 2 czerwca 2017 (pod warunkiem, że wcześniej nie zostanie przekroczony limit opłaconych miejsc). Od 29.05- 2.06.2017 – opłata 90 zł

Zapraszamy serdecznie do zapisów!

Partnerzy wspierający
Parnerzy medialni