WYGRAJ WEEKEND W KAZIMIERZU DOLNYM!

Możesz poczuć atmosferę wnętrza i otoczenia Domu Dziennikarza i Kazimierza Dolnego z osoba towarzyszącą. Spośród wszystkich uczestników 5. PKO Półmaratonu Solidarności wylosujemy jedną osobę, która odwiedzi Kazimierz Dolny w jeden weekend w dowolnie wybranym terminie uzgodnionym z Domem Dziennikarza.

Emocje gwarantowane, a o tym czy tam będziesz zadecyduje ślepy los. Wystarczy, że zapiszesz się na półmaraton, wrzucisz do urny kupon stanowiący integralną część numeru startowego oraz ukończysz półmaraton w regulaminowym czasie 3 godzin. Losowanie odbędzie się  3 czerwca 2017 roku po biegu na scenie w strefie mety. Obecność podczas losowania jest obowiązkowa.

Powodzenia w biegu, widzimy się na mecie i… w Domu Dziennikarza!

Dom Pracy Twórczej Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich www.domdziennikarza.com położony jest na Górze Małachowskiego, w samym środku Kazimierskiego Parku Krajobrazowego. W sąsiedztwie znajduje się kazimierski dom Marii i Jerzego Kuncewiczów, gdzie obecnie mieści się muzeum. Nasz ośrodek powstał w latach 60-tych. Od lat 90-tych stopniowo jest modernizowany. Stanowi tradycyjne miejsce spotkań środowiska dziennikarskiego. Obecnie Dom Dziennikarza zyskał opinię idealnego miejsca do organizacji konferencji, szkoleń, sympozjów i warsztatów wielu środowisk akademickich i biznesowych.

Kontakt: +48 8810162

Rezerwacja : >>>