ROZGRZEWKA ZE STUDIEM 43

W 5. PKO Półmaratonie Solidarności rozgrzewkę zawodników poprowadzą trenerzy fitness  z KLUBU STUDIO 43.

Trenerzy będą oznaczeni specjalnie przygotowanymi koszulkami, które będą stanowiły żywe oznaczenie stref startowych. Zobaczycie ich na podestach ponad waszymi głowami.

Studio 43 istnieje od 2007 roku. Od tego  czasu stale ulepszamy i zdobywamy doświadczenie by tworzyć klub o najwyższych standardach. Zapewniamy poprawę zdrowia, sprawność fizyczną i świetne samopoczucie.
Studio 43 to także miejsce spotkań i relaksu przyjaciół. Klub ten polecamy osobom ceniącym sobie komfort, wygodę oraz wysoki poziom usług. Stawiamy na ludzi, dlatego zależy nam na profesjonalnej i kompetentnej kadrze. W Studio 43 pracują najlepsi specjaliści w swoich dziedzinach, doskonale przygotowani pod względem merytorycznym i co najważniejsze – stale pogłębiający swoją wiedzę. Studio 43 to klub oferujący największy wybór aktywności. Nasze usługi skierowane są do wszystkich ludzi propagujących zdrowy styl życia,  którzy chcą zadbać o siebie, poprawić swoją sprawność fizyczną oraz odreagować stresy życia codziennego.

NASZ KLUB ZAPEWNI CI

najlepszą kadrę instruktorską, klimatyzowane sale ćwiczeń, profesjonalny sprzęt do treningu siłowego i cardio, opiekę trenera na siłowni, szeroką ofertę zajęć fitness,

Zapraszamy na treningi www.studio43.pl

Partnerzy wspierający