Prezentacja koszulki technicznej!

Prezentacja koszulki technicznej! 7. PKO Półmaraton Solidarności 2019

7. PKO Półmaraton Solidarności wystartuje za 30 dni! Spotkamy się 1 czerwca na linii startu w Świdniku przed bramą główną WSK PZL Świdnik. Na bieg możecie się zarejestrować nawet w przeddzień zawodów tj. 31 maja, ale tylko pod warunkiem, że nie zostanie osiągnięty maksymalny limit zgłoszeń, który w tym roku wynosi 1000 biegaczy.

Od pierwszej edycji naszego półmaratonu staramy się zadowolić wasze sportowe ambicje. Ubieramy Was w profesjonalne koszulki szyte na miarę sportowców, wielbicieli aktywnego trybu życia. W naszym peletonie spotkacie zawodników, w oficjalnej koszulce 7. PKO Półmaratonu Solidarności bez względu na poziom sportowego zaawansowania i umiejętności.

Oficjalną koszulkę zaprojektowaliśmy z funkcjonalnego, niezmiernie lekkiego, oddychającego materiału. Koszulka doskonale odprowadza wilgoć. Profesjonalnie wykonane  szwy zapewniają biegaczowi duży komfort.

Startując w 7. PKO Półmaratonie Solidarności  zostaniesz posiadaczem koszulki z ciekawą grafiką oddającą ducha Lublina. Zielona siódemka i koziołek  to moc satysfakcji. Nasza koszulka doskonale sprawdzi się podczas biegów długodystansowych.

Jubileusz 100-lecia PKO Banku Polskiego, sponsora tytularnego połówki w Lublinie to ważny akcent na plecach koszulki. W ramach 7. PKO Półmaratonu Solidarności, w peletonie po raz pierwszy rywalizować będą między sobą kolejarze podczas rozgrywanych u nas Mistrzostw Polski w Półmaratonie.

Do 27 maja opłata za pakiet startowy wynosi 90 złotych. W dniach 28 maja do 31 maja opłata 100zł. Zapisy elektroniczne będą prowadzone do 29 maja 2019 r. (środa) do godz.00:00. Po tym dniu zapisy elektroniczne zostają zawieszone. Od 30 maja 2019 r.(czwartek) do 31 maja 2019 r. (piątek) zarejestrować się można tylko osobiście w biurze zawodów uiszczając gotówkową opłatę startową w wysokości 100zł. Adres biura: Miejski Ośrodek Kultury, al. Lotników Polskich 24. Biuro czynne w godzinach 12:00-20:00.

7. PKO Półmaraton Solidarności odbędzie się pod patronatem Marszałka Województwa Lubelskiego, Prezydenta Miasta Lublin i Przewodniczącego KK NSZZ „Solidarność”.  Sponsorem tytularnym Półmaratonu jest PKO Bank Polski. Sponsorem technicznym jest Veroni Active.