Partner Techniczny

Jest nam niezmiernie miło powitać VERONI active w gronie sponsorów 7. PKO PÓŁMARATONU SOLIDARNOŚCI z tytułem PARTNER TECHNICZNY.

Firma została partnerem technicznym największej imprezy biegowej w Lublinie. Marka VERONI active należąca do firmy Zbyszko Company S.A.  wspierać będzie 7. PKO PÓŁMARATON SOLIDARNOŚCI.

W odpowiedzi na potrzeby konsumentów dotyczące aktywnego stylu życia, trendów prozdrowotnych oraz baczniejszego przyglądania się rynkowi, została utworzona marka Veroni active. Veroni active to marka promująca zdrowy, aktywny styl życia, towarzysząca każdemu zarówno podczas aktywność fizycznej, jak i umysłowej. Marce Veroni active bliskie są wartości związane ze sportem, dlatego chętnie angażuje się w różnorodne aktywności związane ze sportem, zarówno tym lokalnym, jak i ogólnokrajowym.

Dla polskich, w tym Lubelskich biegaczy jeden dzień w tegorocznym kalendarzu zawodów jest szczególnie ważny. Już 1 czerwca startuje 7. PKO Półmaraton Solidarności. Impreza rokrocznie przyciąga setki zawodników. W 2018 roku po raz kolejny udowodniliśmy, że PKO Półmaraton Solidarności na trasie Świdnik – Lublin to bieg na światowym poziomie. Mimo pojawiającej się na rynku biegowym tendencji spadkowej, PKO Półmaraton Solidarności ma formę zwyżkową, stale rośnie liczba uczestników.

Organizacyjnie spełniamy wszystkie wymagania imprezy na światowym poziomie, ze szczególnym uwzględnieniem strefy mety pod dachem hali Targów Lublin. Końcówka na niebieskim dywanie, wysokiej klasy strefa odpoczynku daje zawodnikom wielki komfort po zakończeniu biegu. Partnerem technicznym imprezy zostało VERONI active , jeden z najważniejszych producentów napoi w Polsce.

- Bardzo cieszymy się z partnerstwa z polską firmą. VERONI active to marka, rozpoznawalna w Polsce i na świecie – mówi Marek Wątorski dyrektor  PKO Półmaratonu Solidarności.

- Polskiemu producentowi udaję się już od lat docierać do konsumentów w tym sportowców, amatorów, ludzi aktywnych fizycznie. My też chcemy podążać taką drogą i zapraszać do Lublina biegaczy z Polski i  z całego Świata – dodaje dyrektor Biegu.

Aby dokładnie poznać filozofię i kulturę pracy w firmie, należy cofnąć się do jej początków. Jesteśmy na rynku już ponad 25 lat. Nasze produkty towarzyszą Wam podczas imprez, spotkań towarzyskich, a także w trakcie codziennego życia. Trzymając w ręku butelkę naszego napoju wielu z Was zastanawia się co nas wyróżnia od innych ofert producentów. Otóż, nasze napoje przygotowujemy według specjalnych receptur opartych o naturalne składniki i wodę źródlaną. Napoje w sterylnych warunkach wędrują w całym  procesie produkcji do butelek. Część naszych produktów poznacie podczas 7. PKO Półmaratonu Solidarności. Dadzą one zawodnikom moc energii i odpoczynek organizmu po wysiłku. Pomogą wam pokonać trasę, pobić swoje życiówki i zregenerować siły po biegu. W trakcie imprezy VERONI active będzie obecne jako Partner Techniczny. VERONI active zapewni zawodnikom nawadnianie w trakcie biegu i w strefie mety.