Partner techniczny 8. PKO Półmaratonu Solidarności

Warsztat Koszulkowy Partnerem Technicznym 8. PKO Półmaratonu Solidarności:

Wraz z naszym Partnerem prezentujemy Wam wzór oficjalnej koszulki 8. PKO Półmaratonu Solidarności. Mamy nadzieję, że pamiątkowa koszulka o nadzwyczajnej jakości będzie przypominała Wam o waszym wysiłku włożonym w przygotowania i pokonanie trasy Lubelskiego Lipca 1980.

Biegajcie w nich z dumą!

Nasza koszulka techniczna została stworzona z największą dbałością o szczegóły. Niepowtarzalna grafika koszulki nie pęka, nie odkleja się oraz jest niewyczuwalna w dotyku. Najważniejsze właściwości koszulki technicznej 8. PKO Półmaratonu Solidarności to:

- Najwyższej jakości dzianina oraz techniczny krój, aby zadowolić najbardziej wymagających zawodników.

- Metka bez ostrych krawędzi. Drukujemy metki po wewnętrznej stronie koszulki. Nie są one wyczuwalne w dotyku, nie powodują uczucia dyskomfortu.

- Dzięki technologii ULTRALIGHT®,  strukturze plastra miodu,  koszulki zapewniają niezrównaną przewiewność oraz odprowadzanie wilgoci.

- Dzianina koszulki bardzo szybko wysycha.

Warsztat Koszulkowy mieści się w Zabrzu, przy ulicy Sienkiewicza 13. Wykonujemy od A do Z sportowe koszulki, bluzy, legginsy, kominy, czapki itd. Ubieramy drużyny i wydarzenia. Obsługujemy zlecenia od przygotowania projektu, przez przygotowanie wizualizacji, próbnych sztuk aż po uszycie i dostarczenie gotowej odzieży.

Przypominamy, że w podstawowym pakiecie startowym, którego cena wynosi w maju 100 PLN jest koszulka techniczna. Wkrótce zaprezentujemy Wam oficjalny medal i numer startowy  8. PKO Półmaratonu Solidarności.