Odpoczniesz po biegu z Perłą Lubelską

Jest nam miło poinformować, że po zakończeniu biegu półmaratońskiego odpoczniecie w strefie Perły Lublin. Strefa zorganizowana na przeciwległym do linii mety terenie stadionu przylegającym do bieżni. Wstęp do strefy Perły tylko dla zawodników 8. PKO Półmaratonu Solidarności. Zakaz wprowadzania przez zawodników osób niepełnoletnich.

Na pewno wiecie, że stosując podczas biegu półmaratońskiego różnego rodzaju odżywki węglowodanowe, nie powinniście stawiać  priorytetowo na ich smak, bo przed startem, czy w trakcie biegu najważniejszy jest ich skład chemiczny i  skuteczność przy wybranej przez was metodzie suplementacji.

My po  biegu w strefie odpoczynku PERŁA podamy wam wodę mineralną, izotonik oshee i kufelek  lanego piwa Perła. Piwo Perła to doskonały wybór nie tylko ze względu na swój skład, ale także, z racji na jego walory degustacyjne i stojącą za nimi historię. Perła z Lublina po biegu tylko dla Was.  Nie każdy z nas musi być miłośnikiem piwa, ale ten napój doda sił po biegu. Strefa odpoczynku Perła zaprasza zawodników na małe piwko podczas 8. PKO Półmaratonu Solidarności.