#Łączymy Pokolenia w Lublinie - zapisy wystartowały

Dobra organizacja, popularność, idea, klimat wschodu i uśmiech ludzi to wszystko poczujesz 5 czerwca podczas 8. PKO Półmaratonu Solidarności. Wpisz ten bieg w swój kalendarz startów. Czy o nas słyszałeś?

Jest dużo argumentów abyś wybrał nasz bieg. Jest dobrze przygotowany, trudny technicznie ale nieekstremalny. Tutaj możesz dać z siebie maksimum wysiłku i umiejętności. Poznasz swój charakter i pozostawisz swój ślad w wielopokoleniowej drużynie Biegu Solidarności. Czy wiesz że 41 lat temu stąd ruszyła lawina potężnego, pokojowego buntu społecznego, który dał wolność Polsce i narodom Europy. 5 czerwca szykujemy dla was wiele atrakcji, zadbamy o wasz komfort i bezpieczeństwo. Na zakończenie imprezy rozlosujemy wśród wszystkich zawodników specjalne nagrody. Przyjedź do Lublina a przekonasz się, że start na życiówkę jest ważny ale u nas przekonasz się, że nie najważniejszy.

Opłata startowa przy zgłoszeniach do dnia 28 lutego br. wynosi 70 zł.

Mamy też specjalne zaproszenie dla naszych wiernych biegaczy. Bezpłatny start pod warunkiem zgłoszenia zapisu do 30.04.2021 r. mają zawodnicy, którzy:

1. ukończyli co najmniej 6 edycji PKO Półmaratonu Solidarności,

2. zawodnicy, którzy w  7. PKO Półmaratonie Solidarności zajęli miejsca I-III w kategoriach wiekowych, zgodnie z klasyfikacją czasową,

3. kobiety, które ukończyły 60 rok życia i mężczyźni powyżej 65 roku życia.

Zapisz się na bieg: TUTAJ.

Profil trasy PKO Półmaraton Solidarności>>>